SiPiO

SiPiO staat voor Sint en Piet Organisatie. Al vele jaren helpen wij van Scouting Alblasserdam de Sint een handje om rond 5 december alles op de rails te krijgen. Alle kinderen en ouders willen namelijk erg graag dat de Sint met zijn Pieten bij hen thuis op bezoek komt.
Als iedereen de Sint zelf gaat schrijven, bellen, mailen, etc. dan raken de Regelpieten in de war. Wat wij doen is dat we alle aanmeldingen van u opnemen en dit in de agenda van de Sint plannen.
Zo kunt u er zeker van zijn dat de Sint niet stilletjes uw huisje voorbij rijdt.

Sipio

Met uw boeking steunt u bovendien de Scouting Alblasserdam en maakt u het mogelijk dat de kinderen die lid zijn van Scouting Alblasserdam op een betaalbare manier met Scouting bezig kunnen zijn. Wil je meer informatie over deze Scoutinggroep, kijk dan eens verder rond op de site.

We vragen namelijk wel een bijdrage voor onze actie.
Voor een huisbezoek van een kwartier binnen Alblasserdam rekenen wij € 30,-
Voor een huisbezoek van een kwartier buiten Alblasserdam rekenen wij € 45,-
Voor een huisbezoek van een halfuur binnen Alblasserdam rekenen wij € 45,-
Voor een huisbezoek van een halfuur buiten Alblasserdam rekenen wij € 60,-
Onze ervaring is dat tot 4 kinderen een kwartier meer dan genoeg is. Als er meer dan 6 kinderen aanwezig zijn adviseren wij een halfuur.

Bij een huisbezoek komt de Sint met twee Pieten langs. Natuurlijk nemen de Pieten zelf strooigoed mee.

Het is ook mogelijk om alleen twee Pieten langs te laten komen. Zij blijven dan 10 minuten.
Binnen Alblasserdam rekenen wij € 20,-, daarbuiten €30,-

Ook bij bedrijven en instellingen kunnen wij zorgen dat de Sint langs komt. Wilt u hier meer informatie over, vul dan ook onderstaand formulier in, met bij de opmerkingen vermeld dat het om een bedrijf of instelling gaat.
Wij regelen al jaren dat de Sint met zijn Pieten langskomt bij IHC (Kinderdijk), Bolidt (HI Ambacht), Nedcoat (Alblasserdam) en nog vele andere.

Contactadres

Straat en huisnummer

(Alleen nodig indien anders dan contactadres)

Straat en huisnummer
Andere dagen in overleg, geef dit bij de opmerkingen aan
De definitieve tijd wordt in overleg vastgesteld

Heeft u nog anderen vragen? Dan kunt u het beste even contact opnemen via e-mail.