SiPiO

SiPiO staat voor Sint en Piet Organisatie. Al vele jaren helpen wij van Scouting Alblasserdam de Sint een handje om rond 5 december alles op de rails te krijgen. Alle kinderen en ouders willen namelijk erg graag dat de Sint met zijn Pieten bij hen thuis op bezoek komt.
Als iedereen de Sint zelf gaat schrijven, bellen, mailen, etc. dan raken de Regelpieten in de war. Wat wij doen is dat we alle aanmeldingen van u opnemen en dit in de agenda van de Sint plannen.
Zo kunt u er zeker van zijn dat de Sint niet stilletjes uw huisje voorbij rijdt.

Met uw boeking steunt u bovendien de Scouting Alblasserdam en maakt u het mogelijk dat de kinderen die lid zijn van Scouting Alblasserdam op een betaalbare manier met Scouting bezig kunnen zijn. Wil je meer informatie over deze Scoutinggroep, kijk dan eens verder rond op de site.

We vragen namelijk wel een bijdrage voor onze actie.
Voor een huisbezoek van een kwartier binnen Alblasserdam rekenen wij € 30,-
Voor een huisbezoek van een kwartier buiten Alblasserdam rekenen wij € 45,-
Voor een huisbezoek van een halfuur binnen Alblasserdam rekenen wij € 45,-
Voor een huisbezoek van een halfuur buiten Alblasserdam rekenen wij € 60,-
Onze ervaring is dat tot 4 kinderen een kwartier meer dan genoeg is. Als er meer dan 6 kinderen aanwezig zijn adviseren wij een halfuur.

Bij een huisbezoek komt de Sint met twee Pieten langs. Natuurlijk nemen de Pieten zelf strooigoed mee.

Het is ook mogelijk om alleen twee Pieten langs te laten komen. Zij blijven dan 10 minuten.
Binnen Alblasserdam rekenen wij € 20, daarbuiten €30,-

NIEUW in 2020: Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om een digitale boodschap van de Sint aan te vragen. In een filmpje van ongeveer 5 minuten (afhankelijk van het aantal kinderen en de aangeleverde bijzonderheden en weetjes) zal de Sint de kinderen vanaf het scherm toespreken op een moment dat het u uitkomt. In het filmpje kan natuurlijk eventueel ook opgenomen worden waar de cadeautjes liggen. Ideaal als u verder weg woont of als u in quarantaine zit!

Voor een digitaal bestand (via link) vragen we €10 (ongeacht het aantal kinderen)

Wilt u dat Piet het filmpje komt brengen aan de deur, dan kan dit ook (binnen Alblasserdam, andere locaties in overleg). Als u een USB-stick aanlevert, zetten wij het bestand er op (andere manieren van bestandoverdracht op aanvraag). Piet komt deze brengen, natuurlijk met wat lekkers. Voor het bezorgen van een filmpje door Piet vragen we €17,50.

NIEUW in 2020: omdat voor sommigen een bezoek in huis niet gewenst is, kunt u dit jaar ook een Piet boeken die alleen even aanbelt, wat lekkers achterlaat en evt. de zak met cadeautjes geeft. Dit is alleen mogelijk in Alblasserdam (andere locaties in overleg). We vragen hiervoor €10.

Het zijn bijzondere tijden en we nemen alle mogelijke maatregelen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

• We dragen mondkapjes en handschoenen die we voor bezoek wisselen
  • Snoepgoed is verpakt
  • We houden afstand tot de volwassenen
  • We beperken het aantal mensen door dit jaar maar 2 personen te sturen. Dit zijn 2 Pieten of een Sint en Piet. De chauffeur blijft buiten/in de auto
  • Maatwerk is mogelijk (denk aan een bezoek in de tuin). Geef dit aan bij de bijzonderheden en we nemen contact op.
  • Onze mensen hebben geen Corona-klachten. We verwachten dat het gezin waar we komen, dat ook niet heeft.
  • Betaling zo veel mogelijk contactloos (overmaken)
  • Als de landelijke maatregelen het nodig maken, zullen we aanvullende maatregelen treffen. Dit kan op het laatste moment nog zo zijn, maar natuurlijk houden we u daarvan op de hoogte.

Vanwege de maatschappelijke en politieke discussie over de Pieten, zullen wij géén zwarte pieten meer hebben (we maken geen uitzonderingen hierin). Wij volgen het Sinterklaasjournaal en zullen roetveeg-Pieten hebben.

Ook bij bedrijven en instellingen kunnen wij zorgen dat de Sint langs komt. Wilt u hier meer informatie over, vul dan ook onderstaand formulier in, met bij de opmerkingen vermeld dat het om een bedrijf of instelling gaat.
Wij regelen al jaren dat de Sint met zijn Pieten langskomt bij Hornbach(Alblasserdam), Coatinc (Alblasserdam), Slob (Alblasserdam) en Makado. Soms voor een bezoekje en het uitdelen van cadeau's, soms voor een programma. Dat laatste moet natuurlijk even doorgesproken worden en gaat volledig in overleg. Neemt u dus tijdig contact op.

Voor bedrijven is het tevens mogelijk om een kerstman en elfjes te boeken bij ons.

Contactadres

Straat en huisnummer

(Alleen nodig indien anders dan contactadres)

Straat en huisnummer
Andere dagen in overleg, geef dit bij de opmerkingen aan
De definitieve tijd wordt in overleg vastgesteld

Heeft u nog anderen vragen? Dan kunt u het beste even contact opnemen via e-mail*

*Gebruikt u een hotmail, outlook of live-emailadres en u hoort niets van ons terug? Check uw spam- of junkmailbox!