Tijd voor een duik!

12 april 2014

Het heeft een lange tijd geduurd, maar het was eindelijk zover! Het zwembad was eindelijk (soort van) klaar voor gebruik. En we hebben er ook gebruik van gemaakt!

Er is de hele dag een vuur levend gehouden, in de hoop dat het bad wat warmer zou worden. Helaas is het water niet zo heel veel warmer geworden, dus je moest maar even doen alsof het warm was. Zoals sommige rovers het noemde, was de temperatuur 'tepelafvriezend', maar dat mocht de pret niet bedrukken! Sommige rovers waren voorbereid met een zwembroek en een handdoek, andere gingen maar in hun onderbroek en viste ergens een handdoek uit 't Fort vandaan. Na een korte tijd in het bad gezeten te hebben, wat wel erg gezellig was, zijn we er toch maar uit gegaan.

Ook zijn we deze avond aan tafel gaan zitten en hebben we onze uitdagingen op papier gezet. Met deze uitdagingen gaan we aan de slag om opkomsten te vullen. De ene uitdaging is wat groter, de andere duurt wat langer. Maar wat deze uitdagingen zijn, kun je vanzelf terug lezen in een vorm van een verslag!