Groot terreinonderhoud

27 oktober 2007

Vandaag hebben we met elkaar het terrein voor 't Fort een grote opknapbeurt gegeven. I.v.m. de aanstaande schouw hebben we de slootkanten van het veld achter in de afgelopen twee weken al ontdaan van al het overhangend groen. Vandaag dus de voorzijde.

Met groot materieel, en de hulp van enkele bestuursleden en vrijwilligers hebben we al het groen teruggesnoeid tot acceptabele afmetingen. De heg is bijna gehalveerd in hoogte en alle wilgen die achter de heg gegroeid waren zijn geknot. Al het gesnoeide hout is direct afgevoerd naar de kampvuurplaats en verbrand.

's Middags kwamen de gidsen ook nog even helpen om daar wat meer vaart in te krijgen. Er is enorm veel werk verzet, en het resultaat mag er absoluut zijn!