Leiding gezocht!

Op dit moment bestaat het leidersteam van Scouting Alblasserdam uit een groep zeer gemotiveerde mensen. De onderdelen groeien in leden aantal of zitten zelfs al vol.

Om ook in de toekomst een levendige vereniging te houden, met enthousiaste leiding, zijn we druk op zoek naar nieuwe leiding.

Ben jij degene die het leuk vindt om met kinderen te werken (variƫrend in de leeftijd van 5 t/m 17)? Heeft Scouting je altijd al leuk geleken, of ben je mogelijk al lid geweest? Heb je nog een zaterdagochtend of -middag vrij (of wil je die vrij maken!?) ?

Neem dan even contact met ons op. Dit kan via een e-mail of een telefoontje naar 't Fort (op vrijdagavond, of zaterdag) 078-6930266.

Wil je eerst meer weten over wat we zoal doen? Kijk dan eens goed rond op deze site. Bij alle onderdelen staan wel een stukjes geschreven over wat er de laatste weken is gedaan. We hopen dat je er enthousiast van wordt want:

We hebben jouw hulp nodig!