Sinterklaasviering!

04 december 2021

Deze week hebben we hoog bezoek mogen ontvangen! Sinterklaas kwam namelijk met zijn pieten op bezoek!

Allereerst werd er - door de gidsen samen met wat pieten - een grandioos ontvangst voor Sinterklaas geregeld. De stoel voor de Sint werd versierd en de rode loper werd uitgerold. Er is gezongen voor de jarige Nienke, met kruidnoten gegooid en een paar stoute kindjes moesten even een goed gesprek met Sinterklaas voeren.

Daarna hebben we het grote Sinterklaasspel gespeeld. Er waren verschillende rondes aan spellen en na iedere ronde mocht het gewonnen team een cadeautje uitzoeken.

We sloten deze feestelijke opkomst af met een potje trefbal, zonder de Sint want die moest natuurlijk ook weer door!

—————————

Wij zoeken leiding! Lijkt het jou leuk om opkomsten en kampen te organiseren voor onze jeugdleden? Kijk eens op www.scouting-alblasserdam.nl/doemee