Pionieren!

26 februari 2022

Deze week begonnen we met het ruilspel in het bos. Door je goederen te ruilen bij de verschillende posten kon je aan steeds duurdere goederen komen en punten scoren.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met pionieren. We hebben verschillende drie- en vierpoten gemaakt om een nieuwe opslag te maken voor alle palen. Ook werden er nog instructies gegeven voor wie dat wilde.

Nadat we in het heerlijke zonnige weer de nodige knopen hadden gelegd, zijn we nog even naar binnen gegaan voor een potje weerwolven!

Dan nog iets leuks!

De gidsen van Scouting Alblasserdam organiseren een paaseitjesactie voor het kamp.

Voor €3,50 kunt u een zakje paaseitjes van 200 gram bij ons kopen. De paaseitjes worden door ons verpakt in een duurzame papieren verpakking en u krijgt een mengsel van massieve melk/puur/wit eitjes en gevulde eitjes. Met elk zakje steunt u de gidsen.

De opbrengst van de paaseitjesactie gaat dit jaar naar het kamp. Door deze verkoopactie kunnen wij leuke en uitdagende activiteiten organiseren, terwijl de kosten voor het kamp zo laag mogelijk blijven. Ook gebruiken we de opbrengst om de opkomsten nóg leuker te maken!

Wilt u een of meerdere zakjes bestellen? Stuur ons dan een privéberichtje op Facebook of Instagram!