Overnachting!

06 november 2021

De eerste overnachting van het seizoen is een feit!

Vrijdagavond verzamelden we bij de Burcht en hebben we gelijk de handen uit de mouwen gestoken voor een paar stoere klusjes. Zo werden er driepoten gepionierd, zeilen gespannen in de kampvuurkuil en pallets hout aan gort geslagen. Zo konden we de hele avond (en ehm.. nacht..) warm en droog zitten!

Toen alles stond hebben we marshmallows boven het vuur gemaakt en hebben we nacho’s gemaakt in de Dutch oven. Toen de maagjes weer gevuld waren, zijn er natuurlijk ook nog een paar potjes Weerwolven van Wakkerdam gespeeld.

De volgende morgen werd het vuur weer aangemaakt en kon iedereen een broodje bakken. We hebben een poging gedaan om een chocoladetaart te maken in de Dutch oven. Het is meer een hele grote lava cake geworden, maar ach; het smaakte prima!

Ook wordt de groep aan gidsen steeds groter, want dit weekend hebben we drie gidsen geïnstalleerd! Super gezellig!

—————

Wij zoeken leiding! Lijkt het jou leuk om opkomsten en kampen te organiseren voor onze jeugdleden? Kijk eens op www.scouting-alblasserdam.nl/doemee