Gidsen

Opkomst

De gidsen zijn meiden tussen de 11 en de 15 jaar oud. Op zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn we te vinden in De Burcht. Wat we dan allemaal doen? Dat is iedere week verschillend! We doen echte ‘padvinder’ dingen zoals pionieren, knopen leggen, tochten (hikes) lopen of fietsen, EHBO, survivallen, kaart en kompas, kampvuur stoken, primitief koken op houtvuur zonder pannen, en nog veel meer. Maar we gaan ook naar het zwembad, kijken een film, spelen een spel, maken zelf kaarsen, of we knutselen bijvoorbeeld fotolijstjes en poppenkastpoppen. En heb je zelf een leuk idee om te gaan doen? Dan vertel je dat gewoon tegen de leiding, of je organiseert die opkomst samen met wat medescouts!

Kamp

Ieder jaar gaan we in de eerste week van de zomervakantie een week op kamp. Waar naar toe? Dat is ieder jaar verschillend! Nederland, Belgie, Luxemburg of misschien wel Engeland… Het ene jaar wat verder buiten de deur dan het andere jaar, maar wel altijd het hoogtepunt van het jaar! 
Je slaapt in een tent, kookt je eigen eten, bent heel de dag actief en je hebt een week lang dikke pret! Kijk maar eens bij het kampverslag!

Kom je ook?

Je bent altijd van harte welkom om te komen kijken! Je kunt gewoon langskomen, of eerst even een e-mail sturen. Dan weet je zeker dat we er die zaterdag zijn!
Je mag drie keer gratis komen kijken. Dan krijg je een formulier mee dat je in moet vullen als je lid wilt worden. De contributie kun je vinden in de lijst

Like Gidsen op Facebook