Knutselopkomst

01 november 2014

Zaterdag was het stralend weer, dus na het openen zijn de bevers samen met Agnes, Hans en Maaike naar het lammetjeswiel gegaan om een potje kleurentikkertje te doen. Nadat alle 10 bevers moe waren van het rennen, werden er, net als een paar weken geleden, mooie bladeren verzameld.
Sommige bevers hadden goed onthouden welke bladeren bij welke boom hoorden en welke boom helikopters als zaadjes heeft. Heel knap!

De bladeren zijn door de bevers gebruikt om een prachtig kunstwerk te maken: een egeltje met blaadjes als stekels. De kunstwerken liggen nog even te drogen, maar volgende week worden ze opgehangen in de burcht zodat iedereen ze kan bewonderen.

Na het knutselen wat er nog tijd voor een spelletje in de zon. Het werd 'dennenappel leggen', de herfst-variant van het zakdoekje leggen. Iedereen hadden het erg naar zijn zin.
Het was de eerste bever-dag voor Rebecca, maar dat was niet te merken: ze deed als een echte scout mee!