Van Nul tot Nu Weekend

02 oktober 2018

Ga jij mee op onze reis door de tijd? We laten je kennis maken met oude gebruiken en gewoonten, de nieuwste technologieën en uitdagingen.

Een actief en gezellig weekend, waar ook genoeg plek is om rond het kampvuur een drankje te doen en verhalen op te halen. Verhalen van nul tot nu.

Met wie? Iedereen die 18 jaar of ouder is en lid is van Scouting Alblasserdam of dat geweest is. Natuurlijk ook als dat van een van de voorlopers LWG of Maket was.

Wij regelen een slaapplek. Dat kan een bed zijn als je dat wilt of buiten in een tent.
Wij regelen eten en een leuk programma, dat begint op vrijdagavond 10 mei 2019 en duurt tot zondagmiddag 12 mei.
Vind je een weekend te lang? Alleen op zaterdag langskomen kan ook.

De locatie houden we nog even geheim, maar het is binnen een uur rijden van Alblasserdam.
Kosten zijn nog een klein beetje afhankelijk van het aantal deelnemers, maar ga uit van € 55,- voor het hele weekend.
Kom je alleen op zaterdag dan vragen we een bijdrage van € 15,-, blijf je die avond gezellig mee eten dan komt er nog € 10,- bij.

Heb je verder nog vragen?
Dan kan je een contact opnemen (kies "Van Nul to Nu Weekend Organisatie") of te bellen met Mark Hage op 06 - 52 37 49 48 of Ria de Jong - van Halem op 06 - 33 01 61 91

Inschrijven?
Daar zat je natuurlijk op te wachten! Dat kan via www.scouting-alblasserdam.nl/nultotnu
Of je scant de QR code hieronder met je mobiele telefoon (even openen en je muis er niet boven laten staan want anders heb je een wit vakje teveel).

Tot in de toekomst!