Sponsor ons, het kost u geen cent!

20 maart 2018

Als u wel eens iets bestelt via internet dan verzoeken wij u om voortaan gebruik te maken van Sponsorkliks. Ga naar www.sponsorkliks.nl (of klik op het plaatje hieronder) en zoek naar Scouting Alblasserdam. U komt dan op onze pagina.  Daar vind u de meest voorkomende webshops zoals bijv. Wehkamp, Bol en nog veel meer. U vindt hier meer dan 250 webshops.  Kies de webshop van uw keuze en maak uw bestelling op de gebruikelijke manier af. Voor u verandert er niets. U betaalt niet meer dan anders en u betaalt en ontvangt uw bestelling op de gebruikelijke wijze. Wij zien ook niet door wie er wat besteld is. Het enige wat er gebeurt is dat wij een klein percentage ontvangen van het bedrag dat u besteed heeft. Door de wegvallende gelden van het oud papier en de investeringen die nodig zijn aan het clubhuis kunnen wij elke cent goed gebruiken. Helpt u ons mee? Wij zullen u over een tijdje de tussenstand laten zien. Wij zijn ook heel benieuwd hoe en of ons dit gaat helpen.

PS Boekt u een reis via Expedia dan krijgen wij nog meer opbrengst. Klik op de banner.

SponsorKliks, gratis sponsoren!     SponsorKliks, gratis sponsoren!