Openstelling clubgebouw

09 augustus 2017

Afgelopen maandag 7 augustus zijn bij een tragisch ongeval in de Belgische Ardennen twee van onze leden overleden. De afgelopen dagen hebben we gemerkt dat dit niet alleen onze Scoutinggroep raakt, maar ook veel mensen in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de regio. De steun en lieve woorden die we van alle kanten krijgen, helpen ons deze onwerkelijke gebeurtenis een plekje te geven. Scouting Alblasserdam wil een ieder de mogelijkheid bieden om uiting te geven aan zijn of haar medeleven. Daarom stellen we voor iedereen die hier behoefte aan heeft op donderdagavond 10 augustus van 20:00 uur tot 22:00 uur ons clubgebouw open.

Vanwege de te verwachten drukte vragen we belangstellenden zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Er zijn extra fietsenrekken om alle fietsen veilig te kunnen stallen. Voor mensen die toch met de auto willen komen, is er parkeergelegenheid op het Wilgenplein. Van 19:30 - 22:00 uur rijdt er een pendeldienst om mensen naar ons clubgebouw te brengen. 

Hoewel de bijeenkomst een open karakter heeft, verzoeken we de pers de privacy van de bezoekers te respecteren door niet aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Voor de pers is er om 21:00 uur de mogelijkheid om aan te sluiten bij een gesprek met Scouting Nederland die kort verslag doet van de bijeenkomst. Dit vindt plaats in het gemeentehuis van gemeente Alblasserdam (Cortgene 2, Alblasserdam). Mocht u hierin ge├»nteresseerd zijn, dan kunt u zich aanmelden bij de communicatieafdeling van Scouting Nederland via 033-4960953 of communicatie@scouting.nl. Bij verhindering is het mogelijk om een kort verslag van de bijeenkomst per e-mail te ontvangen. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met de communicatieafdeling van Scouting Nederland. 

Scouting Alblasserdam
Savornin Lohmanweg 40a
Alblasserdam