NL Doet

10 maart 2018

Op 10 maart jl. hebben we weer zoals elk jaar de clubhuizen onder handen genomen tijdens NL Doet. Bij de welpen van de Raksha's horde is hard gewerkt door de leiding om het eigen onderkomen weer helemaal spik en span te maken. Er is geverfd, een spiegel opgehangen, de vloer is gereinigd en de ramen gezeemd. Ze kunnen er weer een jaar tegen.  De welpen van de Shanti's horde hebben hard gewerkt om de Burcht schoon te maken en hebben daarna ook nog de buitenkant van 't Fort schoongemaakt. Chapeau meiden voor jullie inzet. De Bevers zijn in de Burcht in hun eigen zaal zo hard aan het poetsen geweest dat de zeepvlokken rond vlogen. Daarbij hadden ze ook nog eens veel lol met elkaar. Aan het eind zat er net zo veel zeep en water op een bever als op de Burcht dus die waren ook gelijk schoon. 

En dan is er natuurlijk nog heel veel werk verzet door onze hulpvaardige ouders. Naast de Burcht zijn alle bladeren weggehaald en dat waren er een berg, de luiken en deuren zijn geverfd, ramen zijn gezeemd,  de heg is gesnoeid en er is zelfs een ouder in de sloot gaan staan om de laatste wilde takken weg te halen. Er waren dit jaar weer net wat meer ouders dan vorig jaar en we zijn iedereen heel dankbaar voor zijn of haar hulp. Door uw inzet kunnen wij weer een jaar onbezorgd spelen in mooie opgeknapte en schone clubhuizen.

De Gidsen en verkenners tenslotte hebben zich weer zoals ieder jaar ingezet voor de schoonmaak van het molengebied op 17 maart dus die hadden een gewone opkomst op deze dag. 

We hopen volgend jaar weer op iedereen te rekenen. Hieronder vindt u nog wat foto's van de dag zelf.