Griezeltocht

27 oktober 2017

Vrijdag 27 Oktober is het weer de tijd van het jaar om een avondje te griezelen bij de Scouting. Via dit bericht willen we jullie wat informatie geven over het verloop van deze avond.

Tijden van de opkomst:
Bevers: van 18.15 tot 19.15
Welpen en Shanti's: 18.45 tot 19.45
Scouts en explorers: 20:30 tot +/- 22:30 (Gidsen hebben een overnachting en zullen dus blijven slapen. Meer informatie over de overnachting zal door de gidsenleiding gestuurd worden.)

Inhoud van de opkomst:
Bevers: Ze mogen verkleed komen en een lampion meenemen. Het is ook makkelijk als ze een zakje meenemen voor de snoepjes. Aan het einde van de tocht komen ze uit bij de kampvuurkuil waar nog een verhaal wordt verteld en iets lekkers wordt gegeten.

Shanti's en Welpen: Ze mogen ook verkleed komen en een lampion meenemen. Ook zij moeten een zakje meenemen voor de snoepjes. Aan het einde van de tocht gaan ze nog even naar de kampvuurkuil om iets lekkers te eten.

Scouts & Explorers: Niet eerder dan 20:20 (maar wel voor 20:30) op de Scouting verzamelen. Ze gaan daarna allemaal naar het veld achter 't Fort. Daar wordt voor hun de avond geopend. Zaklampen en andere lichtbronnen zijn niet nodig en hoef je dus ook niet mee te nemen.

Indien uw kind niet aanwezig kan zijn bij deze avond, graag even bij de eigen leiding afmelden. Zo hebben wij ook een idee hoeveel kinderen wij kunnen verwachten op deze griezelige avond.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail. Vrees niet en stel ze via het contactformulier aan de leiding.