Verhuur

't Fort wordt ook verhuurd. Alleen andere scoutinggroepen kunnen hier gebruik van maken.  Het is gelegen in een park/bos, waar je fantastische spelen kan doen. In dit park ligt ook een recreatie plas waar je kan zwemmen en varen.

Op het terrein achter 't Fort is een groot grasveld. Achteraan dit grasveld is een mogelijkheid om een kampvuur te maken.

De huurprijs is € 4,25 p.p.p.n., met een minimum van € 85,-. Er is plaats voor ongeveer 40 personen.

De bovenverdieping wordt alleen op speciaal verzoek verhuurd. Gas wordt achteraf verrekend (à € 0,60 per kub). Bij 't Fort wordt het sanitair in De Burcht meeverhuurd.
De voorzieningen even op een rijtje:

• douches, 1 in 't Fort en 2 in De Burcht
  • keuken met ca. 6m aanrecht, koelkast en 4 pitsgasstel
  • wasgelegenheid met 5 kranen (buiten onder afdak) en een wasbak met 3 kranen in De Burcht
  • 2 wc's in 't Fort en 3 in De Burcht

Voor meer informatie over het verhuur kun je contact opnemen met de verhuurder via e-mail. Kijk even op de kalender wanneer er al verhuurd is voor komende zomer.

**** Verhuur van 't Fort uitsluitend aan Scoutinggroepen ****

De plattegrond van de benedenverdieping.

plattegrond